Juridisch advies

Legal Infra is het juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in ondergrondse infrastructuur. U kunt bij ons terecht met al uw vragen die betrekking hebben op kabels en leidingen.

De kernwaarden die gelden bij onze advisering zijn deskundigheid en effectiviteit. U kunt bij ons terecht voor fundamentele vraagstukken op het gebied van ondergrondse infrastructuur, maar ook voor eerstelijns advies zijn wij uw partner. Onze kracht ligt in het feit dat wij heel brede maar ook specifieke kennis hebben.

Wij leveren advies op maat. Daarom bieden wij verschillende manieren aan waarop u gebruik kunt maken van onze diensten. Zo kunt u bij ons naast adviestrajecten terecht voor volledige procesbegeleiding, maar ook voor een quickscan of bemiddeling. Vraag ons vrijblijvend naar mogelijkheden.

Toegankelijk

Legal Infra is er niet alleen voor het opstellen van adviezen en het begeleiden van processen op het gebied van ondergrondse infrastructuur. Wij staan dicht bij uw organisatie.

Niet elke situatie vraagt om een heel adviestraject of begeleiding en niet elke organisatie heeft het budget om een processpecialist op de werkvloer te laten rondlopen om dagelijks mee te kijken in de projecten. Ook voor deze situaties bieden wij een oplossingen, zoals een vaste prijs voor eerstelijns vragen. Wij zijn er ook voor u als dossierhouder, zodat u beide handen vrij hebt.

  • Kabels en leidingen zorgen altijd voor vertraging
  • Het is altijd weer een verrassing wat het gaat kosten
  • Kabels en leidingen staan altijd bij de toprisico’s
  • Het is lastig om grip op de processen te krijgen
  • Gesprekken over aan- en verleggen van kabels en leidingen lopen moeizaam

Is dit herkenbaar? Dan maken wij graag kennis met u en uw project! Legal Infra begeleidt, adviseert en is uw sparringpartner op het gebied van ondergrondse infrastructuur.